سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشجویی

عرض سلام و ادب خدمت دانشجویان گرامی
قابل توجه ثبت‌نام کنندگان در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشجویی
🚨کلیه ثبت‌نام کنندگان و بخصوص شرکت‌کنندگان در رشته‌های معارفی و حفظ؛ از تاریخ ۱۵ تا ۲۵ تیرماه ۱۴۰۰ با مراجعه به نشانی Quranst.pnu.ac.ir نسبت به ثبت‌نام و دریافت نام کاربری اقدام نمایند.
دانشجویان در هنگام ثبت‌نام در قسمت انتخاب نام استان و شهر، استان و شهر محل تحصیل خود و در قسمت انتخاب مرکز، نام وزارت علوم تحقیقات و فناوری را انتخاب نمایند.
🚨نکات اختصاصی شرکت‌کنندگان در بخش معارفی، رشته‌های حفظ از بخش آوایی و دو رشته‌ی معارف نهج البلاغه و معارف صحیفه سجادیه:
با توجه به برگزاری آزمون در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۴/۲۸ دانشجویان می‌توانند از ساعت ۱۴-۸ همان روز با نام کاربری خود که از سامانه‌ی ثبت‌نامی گرفته‌اند، وارد سامانه شده و در آزمون مربوط به خودشان شرکت نمایند.
(نکته: هر دانشجو صرفا حق شر‌کت در یک رشته را خواهد داشت.)
ضمنا منابع رشته‌های معارفی در سایت فرهنگی وزارت علوم قابل دانلود بوده و در آئین‌نامه، بخش مدنظر در مسابقات مرحله دانشگاهی معین شده است.
🚨نکات اختصاصی شرکت‌کنندگان در بخش آوایی (قرائت ترتیل، تحقیق، اذان و تواشیح) :
یکی از قرعه‌های قرائت را انتخاب کرده و از اجرای خود ویدئو تهیه کنید و نهایتا تا تاریخ ۱۵ تیرماه؛ برادران به آیدی  @matin_kazemi_namin یا شماره ۰۹۳۷۰۴۱۶۲۶۹ ارسال کرده و خواهران به آیدی @Calligraphic_girl ارسال کنند.
اجرا نباید به کمک هیچ سیستم صوتی‌ای(میکروفن و…) انجام شود.
لطفا حتما در ابتدای ویدئو، نام و نام خانوادگی به همراه نام دانشگاه، مقطع و رشته‌ی تحصیلی، رشته‌‌‌ی مدنظر در مسابقات و قرعه‌ی تلاوت را اعلام بفرمایید.
🚨نکات اختصاصی سایر رشته‌ها (ادبی، هنری، پژوهشی و…) :
نهایتا تا تاریخ ۱۵ تیرماه، آثار خود را به آیدی @matin_kazemi_namin یا شماره ۰۹۳۷۰۴۱۶۲۶۹ ارسال بفرمایید.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.