دستورالعمل برگزاري سي و یکمین دوره جشنواره سراسري قرآن و عترت دانشجویان

بسمه تعالي

عَنْ اَبِى عَبْدِ اللَّهِ عليه السلام قَالَ: الْقُرْآنُ عَهْدُ اللَّهِ إِلَى خَلْقِهِ فَقَدْ يَنْبَغِى لِلْمَرْءِ الْمُسْلِمِ أَنْ يَنْظُرَ فِى عَهْدِهِ وَ أَنْ يَقْرَأَ مِنْهُ فِى كُلِّ يَوْمٍ خَمْسِينَ آيَةً
حضرت صادق عليه السلام فرمود: قرآن عهد خداوند و فرمان او است بر خلقش پس سزاوار است براى شخص مسلمان كه در اين عهد و فرمان خدا نظر افكند و روزى پنجاه آيه از آن بخواند

اصول كافى جلد ۴ ص/ ۴۱۲ ح/ ۱

برگزاري جشنواره قرآن و عترت دانشجويان از جمله برنامههاي ديرپايي است که در حوزة ترويج آموزه هاي ديني و قرآني در دانشگاهها به منظور فراهم آوردن زمينهاي جهت انس بيش از پيش دانشجويان با کالم انسانساز الهي و مفاهيم تعالي بخش آن و همچنين نشر و بسط فضاي معنوي و عطرآگين قرآن و عترت در محيط دانشگاهي همواره مورد اهتمام متصديان و مسئولين فرهنگي دانشگاهها بوده است.

مروري بر تجربه برگزاري سي دوره از جشنواره قرآن و عترت در دانشگاهها، بازنگري در محتوا و شيوههاي اجرايي آن را ضروري مينمود. براين اساس، دستورالعمل پيش رو مشتمل بر آخرين بازنگري ها ضمن لحاظ نمودن چارچوب پيشين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان کشور و هماهنگي با آيين نامه جشنواره ملي شوراي هماهنگي فعاليتهاي قرآني دانشگاهها، تدوين گرديده و قابل اجرا در سطح دانشگاه هاي تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مي باشد.

اهداف :

۱- ارتقاي سطح فرهنگ قرآني و اسالمي و اعتالي اخالق و ايمان ديني در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي

۲- ايجاد انس و الفت بيش از پيش دانشجويان دانشگاه ها با قرآن و عترت

۳- تقويت و توسعه فضاي معنوي و قرآني در دانشگاه هاي سراسر کشور

۴- ارج گذاري به فعاليت هاي قرآن و عترت و تشويق نخبگان ديني و قرآني دانشگاه ها

۵- شناسايي و معرفي استعدادهاي برجسته قرآن و عترت دانشجويان به جامعه دانشگاهي

دستورالعمل کامل جشنواره را می توانید از اینجا دریافت کنید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.