مهلت ارسال آثار برای شرکت در پنجمین جشنواره دانشجویی قرآن و عترت

سوالات خود را از این ایمیل بپرسید: quransbu1398ATgmail.com

با توجه به تعطیلی دانشگاه‌ها، تاریخ و شیوه برگزاری سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی به شرح زیر تغییر کرده است:

1. اگر در مرحله قبلی پیش ثبت نام نکردید، می‌توانید با توجه به ضوابط جدید از طریق این لینک ثبت نام نمایید.
  2. مهلت ارسال همه آثار تا ساعت ۱۲نیمه شب ۳۰  خرداد ۹۹ خواهد بود.
  3. آثار فیلم و عکس و مکتوب را به ایمیل quransbu1398ATgmail.com ارسال نمائید و باقی موارد را به دفتر معاونت فرهنگی دانشگاه تحویل دهید. در ارسال آثار موارد زیر را حتماً رعایت بفرمائید:
    • موضوع ایمیل عنوان مسابقه‌ای باشد که شرکت نموده‌اید.
    • اسکن کارت دانشجویی را نیز ارسال نمائید.
    • موارد زیر را هم در یک فایل ورد (word) به همراه اثر ارسال نمائید.
      1. نام و نام خانوادگی
      2. شماره دانشجویی
      3. سال ورود
      4. رشته تحصیلی
      5. مقطع تحصیلی
      6. شماره همراه
  4. تاریخ مسابقه کتبی معارفی و حفظ به شرح ذیل است:
    • روز سه شنبه مورخه ۲۷/۳/۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار می شود.
    • دانشجویان متقاضی حضور در سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور(دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم) فرصت دارند از روز شنبه ۱۰/۳/۱۳۹۹ لغایت ۲۵/۳/۱۳۹۹ جهت ثبت نام و دریافت نام کاربری به نشانی الکترونیکی quranst.pnu.ac.ir مراجعه نمایند.
  5. جزئیات داوری مسابقه همچنان مشابه آئین‌نامه قبلی خواهد بود
  6. برای شرکت در مسابقه قرائت تحقیق یکی از موارد زیر را انتخاب نمائید و ویدئوی خود را که توسط گوشی همراه یا دوربین فیلم‌برداری گرفته‌اید، برای ما ارسال نمائید:
    • سوره جاثیه صفحه ۵۰۰ از آیه ۱۸ الی ۲۲
    • سوره روم صفحه ۴۰۹ از آیه ۴۷ الی ۵۰
    • سوره زمر صفحه ۴۶۱ از آیه ۲۲ الی ۲۵
    • سوره هود صفحه ۲۳۴ از آیه ۱۱۲ الی ۱۱۶
    •  سوره آل عمران صفحه ۶۲ از آیه ۹۵ الی ۹۹
    •  سوره رعد صفحه ۲۵۲ از آيه ۱۹ الي ۲۴
  7. برای شرکت در مسابقه قرائت ترتیل یکی از موارد زیر را انتخاب نمائید و ویدئوی خود را که توسط گوشی همراه یا دوربین فیلم‌برداری گرفته‌اید، برای ما ارسال نمائید:
    • سوره اسراء صفحه ۲۸۸ از آیه ۵۹ الی ۶۴
    • سوره سبا صفحه ۴۲۹ از آیه ۸ الی ۱۲
    • سوره فاطر صفحه ۴۳۵ از آیه ۷ الی ۱۱
    • سوره نور صفحه ۳۵۲ از آیه ۲۱ الی ۲۵
    • سوره قصص صفحه ۳۹۲ از آیه ۵۲ الی ۵۷
    • سوره عنکبوت صفحه ۴۰۳ آیات ۵۷ الی ۶۳
  8. برای شرکت در رشته‌های دعا و مناجات خوانی، تواشیح و هم خوانی از بخش آوایی یکی از موارد ذیل را انتخاب نمائید وویدئوی خود را که توسط گوشی همراه یا دوربین فیلم‌برداری گرفته‌اید، برای ما ارسال نمائید:
    • دعا و مناجات خواني: دعاي عرفه از عبارت اللهم لك الحمد كما خلقتني فجعلتني سميعا
      بصيرا تا عبارت و الي غيرک فلا تكلني
    • همخواني: سوره توبه آيات ۱۱۱ و ۱۱۲
    • تواشيح: جهاد و شهادت به صورت عربي و فارسي
  9. برای شرکت در بخش ادبی شامل رشته های شعر، داستان نویسی، نمایشنامه نویسی، فیلمنامه نویسی، ارائه آثار در يكي از موضوعات ذيل باید باشد:
    • ترويج فرهنگ اقامه نماز در قرآن و سيره اهل بيت(ع)
    • سبك زندگي
    • حمايت از توليد ملي و كالاي داخلي
    • عفاف و حجاب
    • تكريم قرآن
    • استكبار ستيزي
    • امر به معروف و نهي از منكر
    • محيط زيست از منظر قرآن و اهل بيت(ع)
    • یا الهام از آيات سوره مباركه نورآيه ۴۱ ، سوره مباركه لقمان آيه ۱۶ ، سوره مباركه احزاب آيه ۷۲
  10. برای شرکت در بخش هنری شامل رشته های خوشنویسی، معرق و منبت، عكس، طراحی پوستر، فیلم کوتاه، نقاشی، تذهیب ارائه آثار در يكي از موضوعات ذيل باید باشد: (آثار خود را به دفتر معاونت فرهنگی تحویل بدهید)
    • معرق و منبت: آيه ۸۳ سوره شعراء “رَبِّ هَبْ لِي حُكْمًا وَأَلْحِقْنِي بِالصَّالِحِينَ “
    • باقی موارد بخش هنری: آیه ۶۰ سوره انفال “وَ أَعِدُُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَُّةٍ” و آمادگي دفاعي، ايده پردازي با موضوع نماز، ايده پردازي  با موضوع امر به معروف و نهي از منكر
  11. برای شرکت در بخش فناوری شامل رشته های تولید نرم افزار و اپلیكیشن، کانال شبكه های مجازی: یکی از موارد معارف و مهارت‌هاي آموزشي، پژوهشي، تبليغي و ترويجي در حوزه فعاليت‌هاي قرآن و عترت (ع) را انتخاب نمائید.
  12. برای شرکت در بخش پژوهشی شامل رشته‌های مقاله نویسی، تلخیص کتاب، بررسی و نقد کتاب  یکی از آثار ذیل را انتخاب نمائید:
    • مقاله نويسي: مولفه هاي اقتصاد مقاومتي، جهاد و شهادت، حيات طيبه از نگاه قرآن و
      عترت، قرآن و سلامت
    • تلخيص كتاب: كتاب هدايت در قرآن، تاليف آيت الله جوادي آملي، نشر اسراء، ۱۳۹۷
    • بررسي و نقد كتاب: كتاب حركت، تاليف مرحوم استاد علي صفائي حائري، انتشارات
      ليله القدر، ۱۳۸۶

۱ دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.