برگزاری مجازی آزمون بخش معارفی و رشته‌های حفظ سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

سوالات خود را از این ایمیل بپرسید: quransbu1398ATgmail.com
دانشجویان متقاضی حضور در سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور(دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم) فرصت دارند از روز شنبه ۱۰ خرداد ۹۹ لغایت ۲۵ خرداد ۹۹ جهت ثبت نام و دریافت نام کاربری به نشانی الکترونیکی quranst.pnu.ac.ir مراجعه نمایند. آزمون (شامل ۹ رشته معارفی و ۴ رشته حفظ) در روز سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۹ به صورت مجازی برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است در صورتیکه پذیرفته شدگان این مرحله در هر رشته آزمونی بیش از ظرفیت مجاز برای حضور در مرحله سراسری جشنواره باشند، نامبردگان به عنوان راه یافته نهایی به مرحله سراسری محسوب نشده، و ارزیابی مجدد انجام خواهد شد که نحوه آن متعاقبا اعلام می گردد.
  • سامانه مذکور صرفا در بازه زمانی یادشده فعال می باشد و ایجاد دسترسی در خارج از زمان مذکور غیر ممکن بوده و مسئولیت عدم ثبت نام در تاریخ مزبور صرفا بر عهده دانشجو است.
  • دانشجویان به هنگام ثبت نام در قسمت انتخاب نام استان و شهر، استان و شهر محل تحصیل خود و در قسمت انتخاب مرکز، نام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را انتخاب نمایند.
  • مطابق تصویر ثبت نام نمائید. عواقب اشتباه در ثبت نام با خود دانشجو است.
  • با توجه به برگزاری آزمون در روز سه شنبه مورخه ۲۷ خرداد ۹۹، دانشجویان می توانند از ساعت ۱۴-۸ همان روز با نام کاربری که هنگام ثبت نام دریافت نموده‌اند، وارد سامانه شده و در آزمون مربوط به خودشان شرکت کنند. (نکته: هر دانشجو صرفأ حق شرکت در یک رشته را خواهد داشت.)
  • در این آزمون نمره منفی لحاظ می شود.
  • در صورتیکه پذیرفته شدگان این مرحله در هر رشته آزمونی بیش از ظرفیت مجاز برای حضور در مرحله سراسری جشنواره باشند، نامبردگان به عنوان راه یافته نهایی به مرحله سراسری محسوب نشده، و ارزیابی مجدد انجام خواهد شد که نحوه آن متعاقبا اعلام می گردد.

شایان ذکر است، بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان میزبان مرحله سراسری این جشنواره انتخاب شده است.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.