اسامی دعوت شدن به مرحله سراسری سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت-بخش کتبی

اسامی دعوت شدن به مرحله سراسری سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت در بخش کتبی که شامل حفظ و معارفی است به شرح زیر اعلام شده است که ضمن تبریک برای این عزیزان در این بخش از جشنواره، توفیقات ایشان را در مرحله کشوری از خداوند خواستاریم.

برای اطلاع از جزئیات ادامه جشنواره، حتماً سایت tooba.sbu.ac.ir را مطالعه فرمائید. همچنین اگر در سایت ثبت نام نکردید (این لینک)، حتماً اطلاعات خود را وارد نمائید تا با سرعت بیشتری اخبار جشنواره به دستتان برسد.

حفظ کل (۲۲ نفر در کل کشور معرفی شده است)

1. آقای محمدحسین بهزادفر، شماره دانشجویی ۹۷۲۱۴۰۱۵، رشته و مقطع: کارشناسی حقوق

حفظ ۱۰ جزء (۲۰ نفر در کل کشور معرفی شده است)

1. آقای محمدمحسن جعفرزاده، شماره دانشجویی  ۹۸۴۴۱۰۱۲، رشته و مقطع: کارشناسی ارشد علوم قرآنی-اعجاز
  2.  آقای علی رحیمی، شماره دانشجویی ۹۷۲۴۲۰۶۹، رشته و مقطع: کارشناسی مهندسی برق

سبک زندگی (۲۰ نفر در کل کشور معرفی شده است)

۱٫خانم فاطمه زهرا شاهسوند، شماره دانشجویی ۹۷۲۲۰۰۸۴، رشته و مقطع: کارشناسی حسابداری

سیره معصومین (ع) (۲۴ نفر در کل کشور معرفی شده است)

۱٫خانم فاطمه وفائی، شماره دانشجویی ۹۷۵۱۴۰۲۵، رشته و مقطع: دکتری حقوق بین الملل

صحیفه سجادیه (۲۰ نفر در کل کشور معرفی شده است)

۱٫خانم الهام بنی حسن، شماره دانشجویی ۹۸۴۱۸۰۵۴، رشته و مقطع: کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی

با توجه به اعلام اسامی بدون ذکر نام دانشگاه، یافتن نام دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی سخت شده است.لطفاً هر دانشجویی که در بخش کتبی  (معارفی-حفظ) شرکت کرده است،  ایمیلی به quransbu1398ATgmail.com ارسال نماید که عنوان ایمیل رشته انتخابی و در متن آن نام و نام خانوادگی و  کد ملی ذکر شده باشد. با دریافت این اطلاعات، این خبر در زودترین زمان ممکن تکمیل خواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.